Menü Menü

Gondoskodás a bőrnek és a léleknek

Gondoskodás a bőrnek és a léleknek Kattints a képre a felnagyításhoz!

Kedvezményes Adrienne Feller termékek Jónőknek!

Az Adrienne Feller termékek kizárólag természetes, bioalapanyagokból, válogatott gyógynövényekből, extra minőségű olajokból, esszenciákból és prémium minőségű illóolajokból készülnek. Mentesek a kémiai adalékanyagtól, a mesterséges színezékektől és nem tartalmaznak ásványi olajat sem. Az illóolajok biokémiai összetételüknél fogva jótékony hatással vannak a bőrre és ezáltal az egész szervezetre is: szinergikus elegyük a lélekre is harmonizáló hatással van és a szakemberek által megkomponált összeállítások egyben a termékek egyedülálló illatáért is felelősek. Mivel a bőr ugyanabból az ektodermális csíraplazmából differenciálódik, mint az idegrendszer, ezért egyfajta kifordított idegrendszerként is felfogható. A lélek a bőrön keresztül tehát megszólítható: az illatokkal, valamint a növényi esszenciák, illóolajok egyedi rezgésével képesek lehetünk a külső és belső gyógyulási folyamatokat egyaránt beindítani. 

Jónők számára állandó, 10%-os kedvezmény biztosítunk. Egyedi promóciók során az éppen aktuális kedvezmény mellé a Jónők további 5% kedvezményt kapnak.

A kedvezmény igénybevétele:
Regisztrálj, vagy jelentkezz be az
Adrienne Feller webshopba!
Válaszd ki a kívánt termékeket, és helyezd be őket a kosárba!
A vásárlás véglegesítése előtt írd be a Jónő Klubkártyád kódját a Kuponkód mezőbe, így automatikusan levonásra kerül a kosár végösszegéből a kedvezményed.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

 

Még nincs klubkártyád? Igényeld most!

< Böngéssz tovább a Jónő kedvezmények között!

Leírás
Foglalkozás sminkek, kozmetikumok
Város Országos