Menü Menü

Legyen végre profi otthoni narancsbőr elleni géped, most 5000 Ft kedvezménnyel!

Legyen végre profi otthoni narancsbőr elleni géped, most 5000 Ft kedvezménnyel! Kattints a képre a felnagyításhoz!

Jó volna idén nyáron szorongás nélkül felvenni a bikinit, amiről álmodtál? Szerezd meg 5000 Ft kedvezménnyel a Forever Beauty 3TECH készüléket, és élvezd korlátlanul a feszes bőr nyújtotta szabadságot!

A Forever Beauty 3TECH készülékkel végre nemcsak felületesen kezeled a narancsbőrt, hanem a bőröd mélyén a probléma valódi okát szünteted meg. Mindezt ráadásul fájdalommentesen és anélkül, hogy busás összegeket kellene otthagynod a kozmetikusodnál minden hónapban.

A Forever Beauty 3TECH készülék a szalonokban alkalmazott professzionális technológiákkal működik, vagyis nemcsak a zsírsejtek méretét csökkenti, hanem a laza kötőszövetet is megerősíti, így egyszerre lendül támadásba a narancsbőr 2 fő oka – a nagyméretű zsírsejtek és a laza kollagénháló – ellen.

Tehát ezzel az egyedülálló készülékkel a profi szalonok erejével, mégis otthonod diszkrét magányában győzheted le az utálatos gödröcskéket és feszesítheted bőrödet. 

A kedvezmény igénybevétele:
Látogass el a
Forever Beauty 3TECH weboldalára, a készülék megrendelésekor add meg Jónő Klubkártyád egyedi azonosítóját a kuponkód rovatban, és máris jogosult vagy az 5000 Ft-os kedvezményre.
A kedvezmény csak készülék megrendelésekor érvényes, és más akciókkal nem vonható össze. 

Itt találod:
Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gép
+36-30-630-3777

kerdes@foreverbeauty.hu
https://www.facebook.com/ForeverBeautyAnticellulit

 

Még nincs klubkártyád? Igényeld most!

< Böngéssz tovább a Jónő kedvezmények között!

Leírás
Foglalkozás sminkek, kozmetikumok
Város Országos