Menü Menü

15% kedvezmény a Kell a púder! shopban

15% kedvezmény a Kell a púder! shopban Kattints a képre a felnagyításhoz!

Fontos számodra a ragyogó tekintet és a természetesség? Akkor örülni fogsz: Klubkártyásoknak valamennyi termékünkre 15% kedvezményt adunk - mert minden Jónőnek kell a púder!

Minőségileg kifogástalan, 100%-ban természetes alapanyagokból készült púdereink egyenesen Angliából érkeznek. Jónő Klubkártyáddal 15% kedvezménnyel válogathatsz folyamatosan bővülő kínálatunkból! 

A kedvezmény igénybevétele:

Regisztrálj a Kell a púder! shopban, és automatikusan jár Neked a kedvezmény, ha az első vásárláskor a Kosárnál (még a „Fizetés” előtt, a „Kosár tartalma” gombra kattintva) beírod a Jónő Klubkártyád egyedi azonosítóját.

Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Púder Péntek

A Púder Péntek egy olyan alkalom, amikor bármely terméket díjmentesen és bármiféle kötelezettség nélkül kipróbálhatod. Személyesen tapasztalhatod meg, hogy milyen jótékony hatással van bőrödre a vegán, ásványi termékcsalád és hogy egy ásványi szemhéjpúder is lehet elképesztően pigmentált. A Kell a púder! stúdiójában a márka alkotójától személyre szabott tanácsokat kaphatsz és természetesen apró trükkökkel is gazdagodhatsz. Ne feledd: minden péntek Púder Péntek! Nincs más dolgod, mint időpontot kérni a Kell a púder! Facebook oldalán. A helyszínen vásárolt termékekre is minden Jónő Kártyatulajdonos 15% kedvezményt kap.

 

Még nincs klubkártyád? Igényeld most!

< Böngéssz tovább a Jónő kedvezmények között!

Leírás
Foglalkozás sminkek, kozmetikumok
Város Országos