Takács Nóri | Hogyan legyek jó nő?
142
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-142,,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Rólam

Takács Nóra - Hogyan legyek jó nő?

Takács Nóra

Műsorvezető és Szépségszakértő vagyok.
Üdv az oldalamon! 🙂

2010 óta fut a Hogyan legyek jó nő? c. sorozatom, már több, mint 1400 részt készítettünk a csapatommal. A műsor kezdete óta szépítgetek, építgetek egy nagy Facebook oldalt, ugyanezen a néven.

 

Nagyjából ez ki is tölti a mindennapjaimat, de azért gyakran járok előadni az ország különböző pontjaira (hol a social média izgalmas világáról, hol pedig a “jónőségről”) és sokszor vagyok háziasszony is különböző céges eseményeken, díjátadókon.

 

Emellett a fotózás világával is napról napra egyre közelebbi viszonyba kerülök, hiszen az insta oldalamra folyton kellenek a friss képek az életemről. Ezek többsége a kedvenc témáimról szól: férjem, kutya-macsa, tea és a virágok. Ezzel az öt szóval amúgy be is mutatkoztam, ez vagyok én.

 

Jónő Nóri, ahogy a legtöbben beazonosítanak. 🙂

Norie - Hogyan legyek jó nő? logó